Sitemap

Transport Hoorn voor al uw logistieke problemen

Heeft u een vertrouwelijk document wat u zelf niet kan vervoeren?
Geef dit dan uitsluitend uit handen aan een ervaren, deskundig en betrouwbaar koeriersbedrijf: ASK Transport Hoorn. ASK Transport Hoorn is een koersbedrijf dat haar opdrachtgevers een compleet pakket van vervoersmogelijkheden aanbiedt. Voor elke soort vracht zetten wij het juiste vervoermiddel in. Hiermee brengen de representatieve beveiligers van ASK Transport Hoorn uw belangrijke documenten op een snelle en discrete wijze naar de plaats van bestemming.

Wilt u meer informatie over onze diensten? Of heeft u een pakket dat vervoert moet worden? Wij denken graag met u mee aan de voor u meest geschikte oplossingen op logistiek gebied.

Documentenvervoer

U kunt uw vertrouwelijke documenten en/of poststukken op een veilige manier
door ASK Landsmeer transport Hoorn laten bezorgen. Dit komt omdat:

  • Wij leveren in perfecte staat
  • Vervoeren in onopvallende auto’s
  • Wij in het bezit zijn van diploma’s
  • Beschikken over kennis van veiligheid


Al onze koeriers hebben voor transport in Hoorn geheimhoudingsplicht getekend. Dit is juridisch vastgelegd zodat u verzekerd bent van betrouwbaarheid.


Service

Heeft u een logistiek probleem voor transport in Hoorn? Wij hebben op al uw logistieke problemen een passende oplossing. Met het complete wagenpark van ASK Landsmeer transport Hoorn kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om kleine of grote pakketten, met de bestelwagens nemen wij alles uit handen.


Klusbedrijf

Naast transport in Hoorn zijn wij inzetbaar als klusbedrijf. Wij zijn dé specialist in totaal onderhoud voor al uw klussen in en om het huis.

Heeft u een klus die u zelf niet uit kunt voeren? Neem dan contact op met ASK Landsmeer transport Hoorn.

Transport Hoorn

Naam *
Telefoonnummer  
E-mail *
Opmerkingen  
   
Inter nationale koeriersdiensten
Documenten vervoer